Helaas is door de organisatie van het evenement besloten vanwege de onzekerheden rondom het coronavirus 28 november a.s. niet door te laten gaan, maar te verplaatsen naar zondag 10 april 2022

Op zondag 10 april aanstaande van 11.00 - 17.00 uur zijn wij aanwezig op de jaarlijkse Kasteeldag georganiseerd door het magazine 'Maison en France'. Het evenement vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn in het midden van Nederland op vijf minuten van de A12. 

Er is een mooi programma van informatieve lezingen en er is gelegenheid om te spreken met exposanten. Klik hier voor meer informatie en entreetickets. Normaal gesproken kosten deze tickets € 12,50 in de online voorverkoop en € 15,- aan de kassa. Wij mogen een kortingscode aanbieden waarmee u nog maar € 5,- per persoon betaalt. Maak gebruik van code: b&d-maison (uitsluitend te gebruiken in de online voorverkoop). 

Aangezien het onzekere tijden zijn met betrekking tot het corona virus, raden wij u aan om voorafgaand aan het evenement de website van Maison en France in de gaten te houden, om zeker te zijn dat het evenement door kan gaan.