Emigratiebeurs 10-11 februari '18Wellicht zijn uw plannen om tijdelijk of permanent  in het buitenland te gaan wonen al in een vergevorderd stadium. Misschien bent u nog niet zo ver en staan er nog veel vragen bij u open om de stap weloverwogen te kunnen maken. In welk stadium u ook bent, een bezoek aan onze stand op de EmigratieBeurs 2018 is meer dan de moeite waard.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de 22e internationale EmigratieBeurs die op 10 & 11 februari 2018 van 10.00 tot 17.00 uur plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten.

De EmigratieBeurs is van alle markten thuis en biedt bovendien verschillende presentaties met interessante vraagstukken, onderwerpen en trends in diverse branches. Met een bezoek aan de EmigratieBeurs komt u in korte tijd alles te weten over wonen, werken, studeren en ondernemen over de grens. 

B&D France biedt u graag twee gratis entreekaarten aan (waarde € 17,50 per stuk) die u met een klik op de volgende link (klik hier) kunt bestellen. Deze aanbieding is slechts eenmaal geldig, u ontvangt de entreekaarten via email.

Op www.emigratiebeurs.nl kunt u de nodige informatie over o.a. deelnemers, presentaties, organisatie e.d. terugvinden.