Uniek! Prachtig gelegen met geweldig en panoramisch zee-én havenzicht, is deze "Pieds dans l'eau" aan de haven en het zandstrand van de blauwe Mediterrane in Saint-Aygulf. Bij deze romantische villa (gebouwd vroeg in de 20e eeuw en door de jaren heen goed gemoderniseerd) wordt een havenplaats met boot meeverkocht.

De villa bestaat uit 3 levels met op het laagste level, aan zee, een garage / botenhuis. De entree, gelegen aan het straatniveau, ligt op de eerste verdieping met een schitterend aangelegde patio. De villa biedt veel privacy en de indeling is als volgt: Entree op straat niveau via afsluitbare poort, patio met prachtige schaduwrijke bomen, een 'plonge-pool', entree naar het gastenhuis en entree naar de villa. Villa: Hal, toilet en eerste badkamer met douche, eerste slaapkamer, keuken met deur naar de zijkant van de villa, ruime L-vormige living met open haard hoek en aan de voorzijde de tweede slaapkamer met openslaande deuren naar de patio. Eetkamer en zitkamer, beide aan de achterzijde gelegen, met openslaande deuren naar de veranda van ca. 70m2, aan de zee-zijde gelegen met geweldig zee- en havenzicht. Hier zijn diverse zitjes en kan men de hele dag wegkijken naar de prachtige Mediterranée, het Esterel gebergte in de verte, of het gebeuren in de haven volgen. Via de patio is de verdieping te bereiken met een dressing, ruime derde slaapkamer met openslaande deuren naar het terras, ook weer aan de zee-zijde gelegen, met diverse zitjes en een jacuzzi. Op deze verdieping vindt u tevens de tweede badkamer met douche, een separaat toilet, een kitchenette en diverse bergruimtes. Het gastenverblijf heeft aan de patio een eigen entree, living, keukenblok, badkamer met douche en toilet en op de verdieping een slaapkamer en bergruimte. Zowel de villa als het gastenverblijf zijn voorzien van airco. Het totale bewoonbare oppervak is ca. 150 m2; door de schuinte van de daken is er officieel ca. 120 m2 gemeten. Het terrein, 310 m2, is geheel omheind en heeft een privé toegang tot de haven, het strand en de zee. De havenplaats heeft een lengte van 7 meter. Winkels en restaurants zijn op loopafstand, vliegveld Nice of Toulon / Hyeres zijn beide binnen 1 uur te bereiken. 

Prijs: € 1.345.000,-
Ref. nr: 2251
Gebied: Côte d'Azur
Plaats: St. Aygulf
Informatie aanvragen
Woonopp.: 120 m2
Perceelopp.: 310 m2
Bouwjaar: 1850

Bijzonderheden

Saint-Aygulf - Pieds dans l'eau in de haven met zandstrand!

 

Voor het volledige aanbod kunt u een bezoek brengen aan ons kantoor in Elburg. Bel 0525-68 44 88 voor een afspraak, of vul het wensenformulier in.

Aantal woningen: 1
  • resultaten per pagina:
  • 10
  • |
  • 20
  • |
  • 40
geavanceerd zoeken zoek