Scherpe prijs.

Een mooi geheel in de typische Périgordine stijl, gelegen in een heerlijk rustige, landelijke omgeving dichtbij het marktdorp Le Bugue waar alle faciliteiten zijn, zoals supermarkten, verschillende winkels, banken en restaurants. Le Bugue heeft op dinsdag en zaterdagochtend een levendige markt. Dit mooie, ruime complex is gelegen op een heuvel, en alhoewel het in een klein gehuchtje ligt bent u verzekerd van privacy.

Via de houten poort, rijdt u de oprijlaan op om het huis met gîte te bereiken. Er is een houten garage waar u een auto in kunt parkeren, maar naast de garage is voldoende ruimte voor 2 à 3 auto's. Het huis en de gîte staan opgesteld in een U-vorm, waardoor de binnentuin een knusse aanblik geeft. Hier zijn vele rozenstruiken die uitbundig bloeien de gehele zomer.

Via de keukendeur komt u in de ruime eetkeuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de de kasten zijn van eikenhout en er is een beige tegelvloer. Aan de rechterkant van de keuken bevindt zich een apart toilet en een zeer ruime slaapkamer met een ensuite badkamer. De badkamer heeft een bad met een douche in het bad en een wastafelmeubel met twee wastafels. Aan de linkerkant van de keuken is een grote eetkamer, dit gedeelte van het huis is recenter dan het andere deel van het huis.

De eetkamer is licht en ruimtelijk door zijn vele ramen. Vanuit de eetkamer zijn er openslaande deuren die naar een terras leiden aan de achterkant van de woning. In de eetkamer, die ook voorzien is van een plavuizenvloer, is een deur die u naar de ruime kelder brengt. In de eetkamer is een brede plavuizen trap die u naar de boven verdieping leidt. Hier is een zeer ruime mezzanine. Op deze verdieping is een eenpersoonsslaapkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er nog een ruime slaapkamer waar u een mooie balken structuur ziet. Dit gedeelte van het huis is wederom recentelijker dan de rest van de woning. Op deze etage, zijn twee grote zolderruimtes, met mogelijkheid voor extra slaap- en/of badkamers. Deze zolderruimtes bevinden zich boven de oude gedeeltes van het huis.

Via de eetkamer, gaat u een paar treden op om het oude gedeelte van het huis te betreden. Hier is een gezellige woonkamer met een parketvloer, een balkenplafond en een insert haard. Via de woonkamer komt u in de toren, de “Pigeonier” , waar een trapje is naar boven voor bureau ruimte.

Tegenover de woning ligt het gastenverblijf, waar aan de lonkerkant een kleine keuken/eetkamer is. Hierboven is een mezzanine waar een slaapruimte gecreëerd kan worden aangezien er een vaste wastafel is. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers met in het midden een badkamer met douche, wastafel en toilet. Rechts van het huis ligt een groot zwembad met ruime terrassen en een buiten douche.

WOONHUIS Eetkeuken 33m2 Eetkamer 32m2 Woonkamer 37m2 Mezzanine 34m2 Slaapkamer (23m2) met een ensuite badkamer 6m2 2 Slaapkamers 15m2 en 10m2 Badkamer 3m2 Toilet 2m2 Pigeonier op 2 niveaus 7m2 en 6m2 Kelderruimte 21m2 Zolderruimtes 33m2 en 29m2 GITE Keuken/eetkamer 12m2 2 Slaapkamers 12m2 en 13m2 Badkamer 4m2 Mezzanine 10m2 OVERIGE INFORMATIE Woonoppervlakte woonhuis 229m2 Woonoppervlakte 51m2 Grootte van het perceel 6248m2 Garage 31m2 Dubbele beglazing in het recentelijke (20 jaar) gedeelte van de woning Centrale verwarming op gas voor het woonhuis Elektrische verwarming voor het gastenverblijf Zwembad 12 x 6

Prijs: € 365.000,-
Ref. nr: 1204
Gebied: Dordogne
Plaats: omgeving Le Bugue - Bergerac
Informatie aanvragen
Woonopp.: 280 m2
Perceelopp.: 6248 m2

Bijzonderheden

Een paradijselijk plekje met open uitzicht en prachtige omgeving op 45 minuten van vliegveld Bergerac

 

Voor het volledige aanbod kunt u een bezoek brengen aan ons kantoor in Elburg. Bel 0525-68 44 88 voor een afspraak, of vul het wensenformulier in.

Aantal woningen: 1
  • resultaten per pagina:
  • 10
  • |
  • 20
  • |
  • 40
geavanceerd zoeken zoek