Eenwenoud, volledig en kwalitatief hoogstaand gerestaureerd landgoed, bedtaande uit een karakteristiek landhuis met inpandige gîte en aangrenzend atelier, een vrijstaand, luxe ingericht appartementengebouw met nog eens drie gîtes, opgetrokken uit natuursteen, een zwembad van zo’n 11 x 5 meter met Romeinse trap, poolhouse en buitenkeuken. Grote schuur van ca. 60 m². Jeu de boulesbaan en eigen parking. Het landhuis bestaat uit een hoofdhuis en heeft een inpandige gîte/gastenverblijf. Het woonoppervlak van het landhuis is over 3 niveaus verdeeld met op tuinniveau een grote woonkamer met plavuizen vloer, balkenplafond, natuurstenen muren en 3 openslaande deuren naar een groot overdekt terras met uitzicht op de omgeving, een geëquipeerde eetkeuken met 'coin repas', een bijkeuken en toilet. Kelderruimte met betonvloer en toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping, die zowel van binnen als van buiten (via 'bolet') te bereiken is, bevinden zich een mooie open salon met vide, haard, évier, houten vloer, balkenplafond, natuurstenen muren en 3 ramen voor het licht. Hier bevindt zich tevens de gîte met o.a. een woonkamer met haard, houten vloeren, natuurstenen muren en een balkenplafond, een keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 2 badkamers. In de toren is nog een extra slaapkamer. Het landhuis is voorzien van centrale verwarming (gas) en heeft dubbele beglazing. 
Het gîtes gebouw is als volgt ingedeeld: deel I met een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Deel II kent een woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een badkamer, toilet en dressing, net als deel III. Verwarming d.m.v. elektrische verwarming, dubbele beglazing, septic tank. Zeer goede onderhoudsstaat. Rustige, landelijke situering in een bewoonde omgeving op een terrein van  ca. 8 hectare met boomgaard met mooi, landelijk uitzicht. Geschikt voor eigen bewoning met ruime mogelijkheden voor verhuur gîtes in een apart gebouw.

Prijs: € 725.000,-
Ref. nr: 1488.13
Gebied: Lot
Plaats: Omg. Puy l'Evêque / Cahors
Informatie aanvragen
Perceelopp.: 80000 m2

Bijzonderheden

Een karakteristiek landgoed in de prachtige Lot-streek en met uitstekende verhuurmogelijkheden!

 

Voor het volledige aanbod kunt u een bezoek brengen aan ons kantoor in Elburg. Bel 0525-68 44 88 voor een afspraak, of vul het wensenformulier in.

Aantal woningen: 1
  • resultaten per pagina:
  • 10
  • |
  • 20
  • |
  • 40
geavanceerd zoeken zoek