1. Zorg voor een goede voorbereiding, vóórdat u met uw zoektocht door Frankrijk start. Goede literatuur om te lezen is bijvoorbeeld het boek 'Wonen en kopen in Frankrijk'. Klik hier voor meer informatie. 
 2. Een bezoek aan een van de onroerend goed-beurzen in Nederland kan zeer verhelderend zijn. B&D France staat op diverse beurzen als de Maison en France beurs, Emigratiebeurs en de Second Home beurs.
 3. Als u gaat bezichtigen, maak de afspraken dan al van huis uit.
 4. Besef dat een huis op een internetsite u niets zegt over de kwaliteit of de omgeving van het pand.
 5. Zorg dat u de financiering op orde heeft. Wacht u hiermee niet totdat u uw droomhuis gevonden heeft, maar stap voor uw zoektocht naar Frankrijk een bank binnen.
 6. De koopovereenkomst / compromis de vente is het belangrijkste document in het kooptraject. Laat het u goed en duidelijk uitleggen door uw makelaar of adviseur. 
 7. Als u uw droomhuis gevonden heeft, bepaal dan in overleg met uw makelaar de strategie van het koop- en onderhandelingsproces. Probeer te voorkomen dat een ander u voor is!
nieuw in de verkoop!
€ 150.000,-
Omg. Aubeterre / Verteillac
Dordogne: heerlijk, sfeervol woonhuis (154 m²) met zwembad en landelijk uitzicht op 2.920 m² grond aan het eind van weggetje
€ 359.000,-
achterland Les Issambres - St. Aygulf
Côte d'Azur/VAR: instapklare villa met 351 m² eigen grond, op ruim opgezet domaine met zwembad etc. op 10 minuten van de stranden van de Côte d'Azur; goede verhuurmogelijkheden
actueel aanbod
€ 79.000,-
Omg. Verteillac / Périgueux
Dordogne: bijzonder; boven op een heuvel gelegen, vrijstaand woonhuisje met goede staat van onderhoud op een kavel van ca. 4.500 m²
€ 118.000,-
omg. Prayssac - Puy L'Evêque
Lot/Quercy; op korte afstand van de rivier de Lot en op 2 kilometer van voorzieningen ligt deze praktische bungalow van 100 m² woonoppervlak en 2.103 m² omheind terrein
tips en informatie

De beste aanpak

U bent het beste voorbereid wanneer u enkele weken voordat u naar Frankrijk afreist, een bezoek brengt aan ons kantoor in Elburg, waar u het volledige woningaanbod van circa 1.000 panden kunt inzien. In een gesprek op ons kantoor komen vragen aan de orde als:

 • Hoe vind ik het droomhuis dat bij mij past?
 • Hoe kan ik het beste oriënteren op een huis in Frankrijk?
 • Waarop moet ik letten bij de koop van een huis?
 • Welke valkuilen zijn er bij de koop van een huis in Frankrijk?
 • Hoe financier ik het pand in Frankrijk en welke mogelijkheden zijn voorhanden?

Belt u 0525 - 684488 voor een afspraak.

Niewsbrief

Niewsbrief

Action* Required fields